Veelgestelde vragen

Wanneer weet ik of een cursus doorgaat?

U krijgt uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus een definitieve schriftelijke bevestiging. Om organisatorische redenen kan het voorkomen dat u uiterlijk een week voor aanvang van de cursus een bevestiging ontvangt. In deze brief/e-mail vindt u ook alle informatie over de lesdata.

Tot wanneer kan ik inschrijven?

Als er nog plaats is kunt u zich nog aanmelden tot een dag voordat de cursus begint. U kunt dat doen via deze website; neemt u in dat geval ook even telefonisch contact met ons op via 0412-454545.

Kan ik me nog inschrijven als een cursus al van start is gegaan?

Bij de Eijnderic kunt u (in overleg) bij sommige cursussen gedurende het jaar instappen. Informeert u bij de administratie naar de mogelijkheden.

Ik heb me ingeschreven voor een cursus maar wil deze annuleren; wat moet ik doen?

Het is mogelijk om uw inschrijving voor een cursus of workshop te annuleren. Dit kan uitsluitend schriftelijk en maximaal tot 14 dagen voorafgaand aan de startdatum van de cursus. Wij berekenen bij annulering € 8,00 aan administratiekosten. Na deze periode, vanaf 14 dagen voor aanvang van de cursus, is annulering niet meer mogelijk en wordt geen cursusgeld meer terugbetaald. U mag n dat geval ook een andere persoon in uw plaats laten deelnemen.

Ik wil mijn cursus tussentijds beëindigen, kan ik een gedeelte van het cursusgeld terugkrijgen?

Slechts bij hoge uitzondering is gedeeltelijke restitutie mogelijk. Hiervoor dient u een schriftelijke aanvraag in te dienen bij het bestuur van de stichting.

Hoe zit het met de betaling van de cursus?

Betaling van het cursusgeld geschiedt uitsluitend via een éénmalige machtiging. Als de cursus niet doorgaat, wordt het cursusbedrag niet geincasseerd. Op het moment dat de incasso wordt aangeboden aan uw bank ontvangt u van ons een factuur waarop staat aangegeven op welke cursus(sen) de afschrijving betrekking heeft. Dit is in de meeste gevallen twee weken voor de start van de cursus. Als de cursus bestaat uit 20 of meer lessen wordt het bedrag in 2 termijnen afgeschreven; de tweede afschrijving vindt plaats in januari van het desbetreffende cursusseizoen.

Waarom betalen cursisten die niet in Bernheze wonen meer voor een cursus?

In de prijs is rekening gehouden met de subsidie van de gemeente Bernheze. De genoemde cursusprijs geldt voor de inwoners van de gemeente Bernheze. De overige cursisten betalen € 1,00 per les extra.

Wat gebeurt er met de foto's die tijdens de cursus gemaakt worden?

Foto's die gemaakt worden tijdens de lessen kunnen gebruikt worden voor publicaties van de Eijnderic. Deze zijn nooit bestemd voor derden. Als u het niet prettig vindt dat er foto's van u genomen worden dan kunt u dat natuurlijk altijd aangeven bij de fotograaf.